Kundeservice

Sikre betalinger

Hos os kan du altid være sikker på at betalingen er sikker. Du kan vælge mellem forskellige kreditkort. Aktuelle priser for de forskellige metoder finder du på betalingssiden.
Kreditkortbetalinger
Kortbetalinger sker hos os gennem vores samarbejdspartner DIBS, som tilbyder sikre kortbetalinger. Når du handler føres du videre fra kurven til et sikkert betalingsmiljø, væk fra vores hjemmeside, hvor du gennemfører købet. Vores partner DIBS håndterer kundens kortoplysninger. Som en ekstra sikkerhed er du også omfattet af bankens forsikring, 3D Secure, ved forkert opkrævning.

Dankort
Dankort sker via DIBS på samme måde som kreditkortbetalinger. Præcis som ved kreditkortbetalinger føres du fra kurven til et sikkert betalingsmiljø væk fra vores hjemmeside, hvor du gennemfører købet. Vores partner DIBS håndterer kundens kortoplysninger. Som en ekstra sikkerhed er du også omfattet af bankens forsikring, 3D Secure, ved forkert opkrævnin

Hurtige leveringer

Vi sender alle vores pakker med Posten i Sverige og Post Danmark og pakken bliver leveret til det nærmeste udleveringssted (posthus, postbutik eller Døgnposten). Alle pakker leveret med Post Danmark er uden omdeling. Hvis du skriver adressen på din arbejdsplads, sker leveringen til det udleveringssted som ligger tættest på. Du får automatisk besked fra Post Danmark, når pakken er klar til afhentning - enten via e-mail, sms eller brev. Husk at medbringe ID og kollinummer (pakkenummer). Er pakken ikke hentet inden 5 dage, sender Post Danmark en reminder til dig. Pakken ligger til afhentning hos Post Danmark i 14 dage. Vi ekspederer din ordre indenfor to arbejdsdage og leveringstiden er 2-4 dage fra vi har afsendt pakken fra vores lager. Ved ekstra travlhed, f.eks. under julehandlen, kan der være ekstra ekspeditionstid.

Enkel ombytning og retur

Hvis du har bestilt en forkert størrelse eller af anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen.
14 dages returret
Du har altid 14 dages fuld returret fra du har modtaget din vare. Det eneste der kræves er at varen er ubrugt, dvs. varen skal være i samme stand som da du modtog den. Du har selvfølgelig ret til at åbne emballagen for at se om varen lever op til dine forventninger.

Forskellige muligheder ved retur
Når du returnerer, bedes du udfylde retursedlen som du modtog sammen med dine varer. Skriv på retursedlen om du ønsker at bytte, få pengene tilbage eller have pengene til gode hos os. Hvis du har betalt via bankoverførsel og den vare du ønsker at bytte til, koster mere end den vare du returner, sender vi en opkrævning pr. efterkrav. Har du betalt på faktura justerer vi fakturabeløbet så det passer med det overskydende. Hvis du har mistet retursedlen kan du altid kontakte kundeservice og få tilsendt en ny. Husk at caps skal returneres i æsker og at sko æsker ikke må bruges som yderste emballage.

m os

Rockflame.com blev startet i begyndelsen af 2009. Vores kontor er placeret i Stockholm, Sverige.

Vision

Rockflame.com skal have et inspirerende sortiment af produkter og blive det naturlige valg, når du køber alternativt tøj og tilbehør, for både mænd og kvinder..

Forretning

Rockflame.com vil tilbyde deres kunder de nyeste produkter og trends.

Rockflames karakteristiska

- Unikke produkter
- Kundeservice
- Hurtig levering

Firmaoplysninger

Rockflame.com
Virksomhedsn: SE5563199453<br>
Email: [email protected]


Postadresse

Rockflame
Söderleden 73
352 59, VÄXJÖ
Sweden

Vores ansvar

For at undgå, at du skal at vente på din ordre, har Rockflame.com direkte forbindelse med lageret. Det betyder, at hvis produkterne ikke er på lager, vil de ikke blive vist. Produkter, der vises på vores hjemmeside er klar til at blive sendt til dig!

Sikker forsendelse/strong>
Vi samarbejder kun med pålidelige pakkeforsendelsesfirmaer. I dag sendes alle vores produkter med den svenske Posten.

14 dages pengene tilbage
Du har altid ret til at få fuld refundering for produkter inden for 14 dage fra, at du har modtaget din ordre.

100% officiel merchandise
Vi er officielle forhandlere af alle mærker præsenteret på vores hjemmeside. Vi samarbejder med certificerede leverandører, som sikrer dig 100% officielt merchandise.

Kvalitetssikring
Ikke tilfreds med din bestilling? Intet problem Er du ikke tilfreds med din ordre? Intet problem! Du har altid ret til at få fuld refundering indenfor 14 dage fra du har modtaget din ordre.

Sikker betaling
Vi samarbejder med DIBS AB og Klarna AB, to af de største virksomheder i Skandinavien, som håndterer internet betalinger. Du vil derfor have en sikker og nem shopping oplevelse på vores hjemmeside.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp
Vi har dygtige medarbejdere, og er mere end glade for at hjælpe dig!
 

Kontakt os

Vores mål er at svare vores kunder inden for 48 timer.
Email: [email protected]
Postadresseen

Rockflame
Söderleden 73
352 59, VÄXJÖ
Sweden


For spørgsmål vedrørende fakturaer og en delvis betaling, kontakt venligst Klarna AB:
Tel: +46 (8) 120 120 10
Kundtjänst: www.klarna.com/sv/kundtjanst
Web: www.klarna.com