Piercingar
 • Tribal Antique Brass Plated Ear Hanger Taper

  Spiral traper som finns i flera tjocklekar. Material: Mässing/Brass. Mycket enkelt och snyggt sätt att töja öronen på. Och passar även till redan uttöjda hål. Säljes styckvis.

  Ordinarie pris 69,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Silicon UV Tunnel

  Klassisk piercing plugg i silikon. Silicone Flexible Double Flare Tunnel Plugs. Most Comfortable Material. Easy to wear. Super Light Weight. Also UV Light Reactive

  Ordinarie pris 19,00 kr

  Special Price 9,00 kr

 • CBR Ring Gold

  Detta är världens mest sålda piercing. Låskulan sitter fastklämd mellan piercingens käftar. 316L stål, även kallad 'Kirurgiskt stål'. Funkar bra som läkstav.
  24,00 kr
 • Playboy Töjsmycke

  Vackert töjsmycke i svart och vitt med playboy logga. De två gummiringarna håller piercingen på plats. Mycket enkelt och snyggt sätt att töja öronen på. Och passar även till redan uttöjda…
  39,00 kr

4 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Stigande ordning
Piercingsmycken Vi har inte satsat på en kategori eller en stil i vårt urval av smycken, i stället finns här något för alla. Rockflame har ett stort sortiment produkter för alla olika typer av personligheter, tillfällen och smaker. Det gör att du kan köpa helt varierande typer av smycken och sedan anpassa vad du vill använda från en dag till en annan, beroende på klädval, tidpunkt och humör. Detta avgör du helt enkelt bäst själv. Förutom ett riktigt stort utbud av piercingsmycken erbjuder vi dessutom våra kunder goda handelsvillkor, bland annat i form av gratis frakt på beställningar över 200 kronor samt en snabb och trygg leverans. Vi får in nya produkter varje vecka – om du inte hittar rätt smycke i dag finner du det kanske i morgon. Välj mellan 9000 olika smycken På Rockflame hittar du alla piercingsmycken du kan tänka dig. Letar du efter ett smycke till ögonbrynet, till septum eller kanske till tragus? Eller letar du bara efter ett smycke som inte kräver att du är piercad? Allt detta och mer därtill finner du i vårt stora sortiment av billiga piercingsmycken. För att lätt hitta vad du är ute efter kan du filtrera kategorier efter material, färg, motiv och storlek. Det gör din shopping både snabbare och lättare. Kanske är du ute efter en mässigstav till naveln? Eller en piercing till överörat som är lätt att ta av och på, närhelst det passar dig och tillfället? Med en låtsaspiercing kan du dessutom ge sken av att ha hål i näsan eller örat, utan att du gått igenom håltagnings- och läkprocessen. Det gör så att du kan prova på att ha piercing utan att behöva ta ett beslut. Shoppa billiga piercingsmycken redan idag – hos oss på Rockflame! Vi tror på att göra våra kunder riktigt nöjda och jobbar efter den devisen i varje steg vi tar. Har du några frågor eller önskemål kring vad för smycken vi ska ta in är du alltid välkommen att kontakta oss.