Bröstsmycken

 • Barbell Gold

  Den klassiska Barbella -piercingen är den av de mest mångsidiga piercingen vi har. 316L stål, även kallad 'Kirurgiskt stål'. Finns i flera olika alternativ. Bra att veta: Om produkt kommer i kontakt med saliv så kan en kemisk reaktion uppstå så guldet kan…
  29,00 kr
 • Barbell Rose Gold

  Den klassiska Barbella -piercingen är den av de mest mångsidiga piercingen vi har. 316L stål, även kallad 'Kirurgiskt stål' med plaiting över. Funkar bra som läkstav. Kan användas tex i…
  29,00 kr
 • Barbell Steel

  Den klassiska Barbella -piercingen är den av de mest mångsidiga piercingen vi har. Finns i flera olika storlekar. 316L stål, även kallad 'Kirurgiskt stål'. Funkar bra som läkstav.
  19,00 kr
 • Barbell Silver

  Den klassiska Barbella -piercingen är den av de mest mångsidiga piercingen vi har. 316L stål, även kallad 'Kirurgiskt stål'. Funkar bra som läkstav.
  19,00 kr

4 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Stigande ordning
På Rockflame har vi samlat en brett utbud av bröst piercing-smycken att välja bland, något som gör det enkelt för dig att skilja dig från mängden och uttrycka din personlighet. Våra kroppar är ju olika och vi har olika modeller som just ska passa dig. Vi har clickers, stavar, hängande, ringar och bröst sköldar. Det finns flera olika material att välja mellan allt från titan till silver. I sortimentet finner du massor av olika modeller att välja på och frakten är fri på beställningar över 200 kronor. Med tanke på de låga priserna kan du shoppa hem flera smycken utan att det behöver bli dyrt. Om du undrar något eller har önskemål kring vilka produkter som bör tas in i sortimentet är du välkommen att kontakta oss.