Tragus

Artiklar 1 till 25 av totalt 251

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 11

Rutnät  Lista 

Stigande ordning

Tragus piercing


Piercingsmycke till tragus


Traguspiercingar är vackra smycken som är väldigt populära bland våra kunder. Vi har cirka 400 olika piercingar till tragus, och sen tillkommer produktvariationer som färger, storlekar och material. Och det gör det enkelt för dig att skilja dig från mängden och uttrycka din personlighet. Våra kroppar är olika och just därför har vi så många olika modeller så du ska kunna hitta en som passar just dig. Även om du vill ha ett stort smycke till tragus eller ett litet. Det finns flera olika material att välja mellan. Allt från titan till silver så att du ska kunna hitta den perfekta traguspiercingen till just dig.

Vad är en traguspiercing


En Traguspiercing är ett öronsmycke som placeras i den lilla brosksnibben i mitten av örat, som ligger precis vid ingången till örat. Och det passar lika bra med ett ensamt smycke i tragus som med flera. Det handlar om vad man vill ha. Piercingar som passar bra till tragus är ändlösa ringar, ringar med kula eller en stav. Och det är för att det ger utrymme för huden i hålet att andas, vilket är väldigt bra om man vill slippa irritationer eller infektioner. Tänk på att inte peta på en ny traguspiercing eftersom det irriterar, och ger möjlighet för bakterier att komma in i hålet.

Funderar du på att pierca tragus?

Prata med en piercingstudio som du känner dig trygg med. Om det är din första piercing så kan du kolla recensioner på nätet, fråga vänner vart dom har piercat sig någonstans. Och hur dom upplevde det. Själva ingreppet går till på sånt sätt att man för en helt steril nål genom den brosk och hudflik som heter tragus, och en del kan uppleva en viss smärta. Men det är väldigt olika från person till person. Tänk på att inte gå till någon som använder en öronpistol, eftersom det kan öka risker för komplikationer som infektioner och ärrvävnad. Du kan läsa mer om eftervård av piercingar på vår sida om eftervård