Visar 1–48 av 1879 resultat

Products 1 - 48 from 1879. Products on page
Rea!
Det ursprungliga priset var: 79.00 kr.Det nuvarande priset är: 15.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 65.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 79.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 14.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
59.00 kr69.00 kr
49.00 kr59.00 kr
Rea!
Det ursprungliga priset var: 39.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 89.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 29.00 kr.Det nuvarande priset är: 14.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 19.00 kr.Det nuvarande priset är: 5.00 kr.

PIERCINGSMYCKEN

Piercing Smycken

Piercing smycken är ett sätt att uttrycka din unika stil och personlighet. Oavsett om du är en piercing-entusiast som samlar på smycken eller om du funderar på att göra din första piercing, har vi allt du behöver för att skapa en fantastisk look som är helt din egen. Vår kollektion av piercing smycken är handplockad för att erbjuda mångfald, kvalitet och stil. Scrolla igenom vårt stora sortiment av piercingar för att hitta den piercing som du gillar mest. Och om du köper flera piercingar så kan du även komma upp i fri frakt vilket många av våra kunder uppskattar. Så om du söker efter en navelpiercing, septum, ringar kan du köpa dessa redan idag. Vi har ett stort utbud av piercingsmycken. Så gå in och gör en bra deal på din nya piercingsmycke. Vi förstår att alla har olika smaker när det kommer till piercing smycken. Därför har vi noggrant valt vårt sortiment för att inkludera ett brett utbud av alternativ. Oavsett om du är ute efter en enkel och tidlös look eller om du vill uttrycka din personlighet med något mer uttrycksfullt, har vi något för dig. Här är några av de vanligaste typerna av piercing smycken som du kan hitta hos oss:

  1. Örhängen: Örhängen är ett populärt val för öronpiercingar, och vårt sortiment omfattar allt från diskreta stift till bländande diamanter och färgglada stenar.
  2. Ringar: Piercingringar är mångsidiga och kan användas i olika typer av piercingar, inklusive ögonbryn, läppar, näsa och navel. Våra ringar finns i olika storlekar och material, inklusive kirurgiskt stål, guld och titan. Du kan enkelt hitta rätt ring i vårt sortiment genom att välja storlek och material.
  3. Stavar: Stavar är ett vanligt val för öron- och tungpiercinger. De finns i olika längder och tjocklekar, så du kan hitta den som passar din piercing bäst.
  4. Barbell-stavar: Dessa stavar har kulor i båda ändar och är idealiska för bröstvårta- och industriella piercinger. Vårt utbud inkluderar barbell-stavar i olika färger och material, som silver, guld och kirurgiskt stål.
  5. Näsringar: För dem med näspiercinger erbjuder vi ett urval av eleganta nasringar i olika storlekar och stilar.

Kirurgiskt stål – Materialval och hudkänslighet

När det kommer till piercing smycken är det viktigt att tänka på vilket material som är bäst för dig. Vissa människor kan vara känsliga för vissa metaller, så det är viktigt att välja smycken som passar din hudtyp. Här är några av de materialalternativ vi erbjuder:

  1. Kirurgiskt stål: Detta är ett vanligt val för piercing smycken på grund av dess hållbarhet och motståndskraft mot rost. Ett smycke i kirurgiskt stål är bland det vanligaste man köper.
  2. Guld: Guldsmycken ger en elegant och lyxig touch till din piercing. Vårt guld är av hög kvalitet och tillgängligt i olika karat.
  3. Silver: Silver passar de flesta stilar och tillfällen och är bra för dig med känslig hud.
  4. Titan: Titan är hypoallergent och ett utmärkt val för personer med känslig hud.
  5. Akryl: För de som vill ha färgglada och lätta alternativ erbjuder vi piercing smycken i akryl.

Välj din nya piercing

Din piercing är en förlängning av din personlighet, och därför erbjuder vi smycken i olika designer och stilar. så att du ska kunna hitta ett smycke som passar oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller om du vill ha ett smycker som verkligen sticker ut. Vårt utbud inkluderar smycken med diamanter, pärlor, stenar och i olika material. Utforska olika designer och hitta de piercingar som passar dig bäst. Många väljer våra populära piercingar just för att vi har så många olika att välja mellan, och vi vet att det är viktigt för våra kunder att de kan hitta snygga piercingar med hög kvalité. Detta är något som visar sig när våra kunder gör återkommande köp av piercingsmycken.

Kvalitet och Säkerhet för piercinsmycken

Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa piercing smycken som är säkra att använda. Våra produkter är noga utvalda för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna. Vi strävar efter att erbjuda smycken som är bekväma att bära och som minimerar risken för irritation eller infektioner. Din säkerhet och välbefinnande är vårt främsta mål.

Vård och Underhåll för din piercing

För att förlänga livslängden på dina piercing smycken och hålla dem i bästa skick är det viktigt att följa rätt vård- och underhållsrutiner. Vi rekommenderar att du rengör dina smycken regelbundet med mild tvål och vatten och undviker att använda alkohol eller andra starka kemikalier. Om du har några frågor om hur du bäst tar hand om dina piercing smycken, är vårt team av experter alltid redo att hjälpa dig. Här kan du läsa mer om hur du sköter din nya piercing: https://rockflame.com/skotselrad-till-piercing/

Piercingsmycken – Kundrecensioner

Vi är stolta över att ha fått positiva recensioner från våra nöjda kunder. De har berättat om sina erfarenheter med våra smycken och hur de har förvandlat deras piercingupplevelse. Vi är tacksamma för deras stöd och ser fram emot att hjälpa dig att skapa din egen fantastiska piercingupplevelse.