Visar 1–48 av 168 resultat

Products 1 - 48 from 168. Products on page
Rea!
Det ursprungliga priset var: 79.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 29.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 79.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.

Bröstpiercing

Bröstpiercingar är en populär form av piercing som har vuxit i popularitet bland både kvinnor och män. Denna typ av piercing involverar att ett hål görs genom bröstvårtan för att placera ett smycke, vanligtvis en böjd barbell-stav eller en ring, för att utsmycka bröstområdet. Här kan du läsa om bröstpiercingar mer i detalj och få information om proceduren, smycken, läkningstiden och eftervården.

När du tar bröstpiercing använder en professionell piercare en steril nål för att skapa ett hål genom bröstvårtan. Det är viktigt att söka hjälp av en erfaren och kompetent piercare som har kunskap om hygien och sterilisering för att säkerställa att allt går rätt till. Piercingen bör utföras med sterila verktyg och smycken av hög kvalitet för att minimera risken för infektion eller komplikationer.

Piercing till bröstet

Piercing till bröstet erbjuder ett brett utbud av möjligheter när det gäller att uttrycka sin personliga stil och försköna bröstområdet. Det finns flera olika piercingar att välja på, var och en med sin unika design och utseende.

En av de vanligaste piercingarna till bröstet är bröstvårtspiercingen. Den kan utföras horisontellt eller vertikalt genom bröstvårtan och kan ge en subtil eller iögonfallande effekt beroende på smycket som väljs. Böjda barbell-stavar och ringar är vanligt förekommande smycken för bröstvårtspiercingar. Du kan också välja mellan olika material som rostfritt stål, titan eller guld, samt olika dekorativa detaljer som pärlor eller hängen.

En annan typ av piercing till bröstet är bröstbenpiercingen, som placeras vertikalt genom bröstbenet mellan brösten. Detta är en mer ovanlig piercing och kan ge en unik och utstickande effekt. För bröstbenpiercingar används vanligtvis böjda barbell-stavar eller raka stavar som smycken.

Dessutom kan du välja att kombinera flera piercingar på bröstet för att skapa en mer komplex och personlig look. Till exempel kan du få både bröstvårtspiercingar och bröstbenpiercingar för att skapa en asymmetrisk eller balanserad effekt beroende på din stil och preferens.

Oavsett vilken piercing du väljer till bröstet är det en möjlighet att uttrycka din personlighet och stil. Välj med omsorg och njut av din unika kroppsutsmyckning.

Bröstpiercing smycken

På Rockflame har vi ett stort utbud av smycken till bröstet. Det finns olika varianter av smycken, som clickers, stavar, hängande, ringar och bröstsköldar. Vi har varianter med guldplättering med eller utan kristaller, eller varför inte något fint smycke i form av en fjäril. Vi har så många olika piercingar till din bröstvårta, så att du ska kunna hitta dina nya favoriter. Det finns även flera olika material att välja mellan.

Hur lång tid tar en bröstpiercing att läka?

Läkningsprocessen för en bröstpiercing kan variera från person till person. Generellt sett kan det ta upp till sex månader eller längre för en bröstpiercing att läka helt. Under läkningsperioden är det viktigt att följa noggrant vårdinstruktionerna från din piercare för att främja en snabb och problemfri läkning. Det kan innefatta att rengöra piercingen dagligen med en mild tvål och vatten, undvika att röra piercingen med smutsiga händer och undvika aktiviteter som kan dra eller skada piercingen.

Under läkningsprocessen kan det vara normalt att uppleva viss rodnad, svullnad och ömhet runt bröstvårtan. Det kan också bildas en liten mängd avskiljning av vätska, vilket är en del av läkningsprocessen. Det är viktigt att inte avlägsna bildad skorpa eller skrapa piercingområdet, eftersom det kan fördröja läkningen och öka risken för infektion.

Eftervården av en bröstpiercing är avgörande för att upprätthålla en god hälsa och främja läkning. Några viktiga tips för eftervård inkluderar:

  1. Rengöring: Tvätta piercingen dagligen med en mild tvål och vatten. Undvik att använda alkohol, väteperoxid eller starka rengöringsmedel, eftersom dessa kan vara för starka och irriterande för den känsliga huden runt bröstvårtan.
  2. Undvik att röra: Försök att undvika att röra eller klia på piercingen med smutsiga händer. Det kan introducera bakterier och öka risken för infektion.
  3. Kläder: Var försiktig med att undvika att kläderna fastnar i smycket. Anpassa kläder och underkläder för att minimera risken för att smycket ska fastna och dra i piercingen.
  4. Smycken: Om du vill by

FAQ – Bröstpiercing

Fråga: Hur lång är läketiden för en bröstpiercing?
Svar: En bröstpiercings läketid kan vara mellan 2-4 månader. Det är dock viktigt att vara medveten om att läketiden kan variera och det är inte ovanligt att det tar längre tid än förväntat. Under det första året är det också vanligt att piercingen kan kännas lite ostabil.

Fråga: Gör det ont att pierca bröstvårtan?
Svar: Smärtupplevelsen vid bröstpiercing är individuell, men vi kan inte förneka att det kan göra ont. Det är en kortvarig smärta eftersom piercingen utförs snabbt. Många anser att den tillfälliga smärtan är värt resultatet och den personliga uttrycksmöjligheten som en bröstpiercing ger.

Fråga: Är det farligt att pierca bröstvårtan?
Svar: Nej, det är inte farligt att pierca bröstvårtan om du väljer att göra det hos en professionell piercingstudio. Det är viktigt att välja en piercare som har gedigen kunskap om anatomi och hygien. Genom att följa de skötselråd du får från din piercare kan du vara trygg i att du tar hand om piercingen på rätt sätt och minimera eventuella risker.

Att genomgå en bröstpiercing är en personlig och individuell upplevelse. Om du funderar på att få en bröstpiercing är det alltid bäst att boka en konsultation med en erfaren piercareför att få mer information och råd som är specifika för dina behov och önskemål. Kom ihåg att omsorgsfull eftervård och uppföljning är viktigt för en framgångsrik läkning och för att undvika eventuella komplikationer.