Visar 1–48 av 201 resultat

Products 1 - 48 from 201. Products on page
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
59.00 kr69.00 kr
49.00 kr59.00 kr
Rea!
Det ursprungliga priset var: 39.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 69.00 kr.Det nuvarande priset är: 49.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 69.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.

Läpp-piercingar

Det finns många olika typer av läppiercingar och urvalet av smycken är stort. Oberoende av om du har en labret piercing eller vertikal läppiercing har vi smycken som passar din stil perfekt. Vi har bland annat stavar och ringar i material som titan, kirurgiskt stål och akryl. Allt för att du ska hitta exakt det du letar efter.

Populära smycken för läpp piercingar

Oberoende av om du har en labret piercing, piercing i överläpp/underläpp eller vertikal läppiercing så hittar du passande läpp piercing ring/smycke hos oss. Vi har både små, diskreta smycken och större varianter för den som vill sticka ut.Några populära varianter är mindre smycken med kristaller i olika former för en stilren och minimalistisk look. Dessa passar till både under- och överläpp och finns i flera olika material och utföranden. Vi har också snygga och enkla tragus labret i kirurgiskt stål och labrets med en kristallkula som kan användas i läpp, kind och i örat. Kristallerna finns i flertalet olika färger för den som vill variera sig.För den som föredrar ringar finns många olika varianter. Bland annat enkla hästskoringar i silver som passar både tragus och över-/underläpp. Vi har också segmenteringar i olika färger och tunnare ringar i sterlingsilver som du kan böja och forma som du själv vill.De flesta av våra smycken finns i flera olika material, längder och utföranden. Du kan lätt filtrera ditt urval för att hitta exakt det smycke och den storlek som du letar efter. Var noggrann med att hitta rätt storlek för att undvika irritation.

Olika typer av läppiercingar

Det finns många olika typer av piercingar i överläpp/underläpp. Exempel på populära varianter är:

Labret piercing – en piercing som placeras under underläppen. En underläppspiercing som inte sitter i mitten kallas off-center labret. Det går naturligtvis att kombinera flera olika labretpiercingar under samma läpp.

Medusa – är som en vertical labret men i överläppen istället för i underläppen. Oftast går det bra att använda samma smycken i en medusa som i en vertical labret.

Vertical labret eller vertikal labret piercing – en vertikal läppiercing som går in under läppen och kommer ut i själva läppen.

Mouche – en piercing på sidan av överläppen. Den här typen av piercing kallas också Madonna, Beautymark eller Monroe.

Det är rekommenderat att du till vardags väljer labretsmycke, ett smycke som är speciellt tillverkat för användning i labret och medusapiercingar, om din piercing går in i munnen. Det här för att undvika erosion och slitage på tänderna.Oberoende av vilken läppiercing du väljer att göra är det viktigt att du går till en duktig piercare som utför håltagningen med steriliserade verktyg och stort kunnande. Det här gör att du undviker obehagliga överraskningar som infektioner eller ärrbildning. Pierca aldrig läppen med en håltagningspistol eftersom dessa inte är lämpade för den typen av håltagning. Innan du tar steget kan du välja att testa om du trivs med någon av våra smycken för fake piercing läpp. På det här sättet kan du testa hur det känns att ha en läppiercing innan du tar beslut.

Rockflame har ett av dom största utbuden av läpp piercingar i Sverige.

Vi har material som ,titan, kirugiskt stål, akryl och mycket mer.

Du kanske vill vara lite mer anonym piercing eller du kanske är den som vill sticka ut, vi har allt.

Brett utbud av snygga och billiga läppiercingar. Välj mellan olika färger och modeller.

Alltid snabba leveranser och fri frakt över 200 kronor. Beställ online idag!