Visar 1–48 av 61 resultat

46.00 kr49.00 kr
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 38.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.

Vi har nätets snyggaste ögonbrynspiercingar

Har du tröttnat på din gamla ögonbrynspiercing, eller har du precis tagit hål och vill hitta ett personligt smycke? Här hos oss på Rockflame kan du köpa ögonbrynspiercingar online. Vi har nätets snyggaste piercingsmycken till ett billigt pris, av god kvalitet och i alla olika material samt stilar. Du hittar garanterat något som passar dig och din personliga stil!

Populära smycken för ögonbrynen

Det finns flera olika stilar på ögonbrynspiercingar. Primärt delas de in i tre grupper, barbeller (stavar), hästskor och ringar. Inom dessa tre kategorier finns en uppsjö av stilar, färger, material och storlekar. Vissa föredrar ett smycke till sin ögonbrynspiercing som är diskret och stilren, medan andra vill göra ett statement som syns rejält. 

Ögonbrynspiercingen är ett smycke som passar dig som vill dra uppmärksamheten till dina ögon. Så vid ögonkontakt har du möjlighet att förstärka din blick med den stil du önskar.

  • Barbeller (stavar) – Ett mycket vanligt ögonbrynspiercing-smycke är barbellen. En böjd barbell-piercing, bananbarbell, sitter perfekt i ögonbrynet utan att sticka ut för mycket från ansiktet. Det här är ett bra val för dig som inte vill att din ögonbrynspiercing ska ta för stor plats, alternativt för dig som uppskattar att dekorera din ögonbrynspiercing med olika fräcka piercingkulor.
  • Hästskor – När det kommer till ögonbrynspiercingar är hästskor mindre vanliga. De har, precis som namnet antyder, formen av en hästsko och är därför som ett mellanting mellan en ring och en barbell. Här möts dock det bästa av två världar eftersom du både har två piercingkulor och den runda formen av en ring, som är mer synlig än en stav.
  • Ringar – När du väljer en ögonbrynspiercing i ringform väljer du en tvättäkta klassiker. Ringar för ögonbrynet finns i diskreta släta ringar utan smycken som kan glida runt utan stopp, men det finns också piercingringar för ögonbrynen som är kraftigt utsmyckade och väl synliga.

Välj ögonbrynspiercing-smycke i ett material som passar dig

Vilket material du ska välja till din ögonbrynspiercing är högst personligt. Alla våra piercingsmycken är godkända och säkra att använda. Varje material finns i olika färger och alla metaller med olika sorters pläteringar. Till dig med ögonbrynspiercing har vi smycken i bland annat dessa material:

  • Kirurgiskt stål 
  • Guld och guldplätering
  • Titan
  • Plast (akryl)