• Sort by

Tragus piercing

Här har vi samlat alla smycken som passar för den som har öronpiercing i tragus eller öronkanten. Tragus är den lilla brosksnibben vid ytterörat som sitter strax ovanför örsnibben. Tragus har snabbt blivit ett av de populäraste ställena att ta hål i Sverige och utbudet av olika smycken och ringar är stort. Många smycken som passar för tragus piercing passar även bra för den som har hål i öronkanten och möjliga kombinationer är oändliga.

Brett urval av tragussmycken

Här finns smycken som är speciellt designade för att användas av den som har hål i tragus och/eller öronkanten. Här finns både ringar, stavar och smycken med hängande kedja. Smycken som passar bra som tragus smycke är exempelvis ändlösa ringar och stavar. Tänk på att alltid välja smycken som passar storleksmässigt för att undvika irritation.Vi har över 400 olika tragus piercingsmycken i många olika material så som kirurgiskt stål, silver, guld, titan och vitguld. Äkta metaller är bättre än andra material för piercingsmycken eftersom de mycket sällan orsakar allergiska reaktioner. De olika materialen och formerna ger dessutom en stor variation i utförandet så att du kan hitta exakt det du letar efter. Många av våra smycken finns i flera olika storlekar för perfekt passform.

Populära smycken för tragus piercing

Exempel på populära produkter för öronpiercing i tragus är stavsmycken i kirurgiskt stål med små kristaller i olika färger och former. De ger en klassisk och stilren men lyxig känsla. Ett annat populärt smycke för den med tragus piercing är ringar. Vi har allt från klassiska guld- och silverringar i enkla utföranden till ringar med kristaller.För den som har både piercing i örsnibben och tragus finns örhängen med hängande kedjor i både guld, silver och kirurgiskt stål. Det finns både minimalistiska och enkla varianter till mer utsmyckade med flera eller grövre kedjor, kristaller och andra utsmyckningar på både hänge och stav.Extra effekt ger smycken med regnbågseffekt i metallen. Dessa smycken finns i flertalet olika former och du hittar dem genom att välja färgen "Rainbow" i menyn. Exempel på smycken med denna färg är tragus piercing smycke med en liten halvmåne på staven. Använd vår filtreringsfunktion för att titta på tragus piercing smycken i specifika material, storlekar, färger, längder och pris.

Skaffa tragus piercing

För den som vill göra hål i tragus är det en god idé att gå till en piercingstudio du känner till väl eller som har gott rykte. Piercingar i tragus ska inte göras på frisersalonger eller liknande som använder öronpistol. Att göra hål i tragus med öronpistol ökar tyvärr risken för infektioner eller andra komplikationer. En erfaren piercingstudio ser dels till att hålet blir så bra och snyggt som möjligt och ger dessutom relevant information om läkning och eftervård.Titta gärna i vårt sortiment med tragus smycken och ringar för att bli inspirerad. Tragus piercingsmycken kan varieras i det oändliga och oberoende av din stil kan du hitta en look som du älskar. Variera smyckena beroende på årstid, kläder och evenemang – det finns ett piercingsmycke för alla tillfällen.

Close
Pris
PRIS: Reset
Färg
Close Varukorg
Nyss sedda Close
Close

Close
Navigation
Kategorier