• Sort by
    ...

Septum piercing

På Rockflame har vi samlat en brett utbud av septum piercing-smycken att välja bland, något som gör det enkelt för dig att skilja dig från mängden och uttrycka din personlighet. Septum är riktigt hett just nu, dessutom är det en piercing som verkligen syns.

Hos oss hittar du de modeller som är populärast på marknaden. Vad sägs om guldpläterade septumsmycken med glittrande stenar och skimrande kulor? Eller kanske en hästsko med en döskalle? Många smycken har en cool prägel, andra en mer klassisk retrolook. Alla uttrycker de dock något unikt med sin form, färg och stil. Köper du flera kan du med fördel variera dig och använda ett hänge till vardags och ett annat till fest. Vare sig du letar efter ett hänge med ett tufft statement-motiv som verkligen syns, eller ett som bara är skönt att vila ögonen på, hittar du det här på Rockflame.

Hitta rätt septumsmycke

Septum är den delen av näsan som skiljer näsborrarna åt. Det gör att staven eller ringen hänger ner exakt under själva näsan. Materialen varierar och en hel del av smyckena är i kirurgiskt stål samt i tålig, blänkande mässing. Det som även kan variera är tjockleken på staven. Välj mellan den minsta på 0,8 millimeter upp till den tjockaste på 10 millimeter. Vissa av smyckena kräver inte att du piercat dig utan är formade som en enkel klämma att sätta på plats under näsan. Det gör att du kan prova att ha ett smycke utan att faktiskt göra ett hål.

I sortimentet finner du massor av olika modeller att välja på och frakten är fri på beställningar över 200 kronor. Med tanke på de låga priserna kan du shoppa hem flera smycken utan att det behöver bli dyrt.

Om du undrar något eller har önskemål kring vilka produkter som bör tas in i sortimentet är du välkommen att kontakta oss.

Close
Pris
PRIS: Reset
Färg
Close Varukorg
Nyss sedda Close
Close

Close
Navigation
Kategorier