Visar 1–48 av 281 resultat

Ny
Rea!
Det ursprungliga priset var: 29.00 kr.Det nuvarande priset är: 14.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 349.00 kr.Det nuvarande priset är: 199.00 kr.

Näspiercingar

En näspiercing i form av en ring eller en stav är vanligast att använda sig av när man har piercat sin näsa. Näspiercingar har varit populära sedan många år tillbaka och än idag är näsan en av de vanligaste kroppsdelarna att smycka. Vilken typ av nässmycke som man väljer är väldigt varierande. Den egna smaken är naturligtvis en avgörande faktor, men även arbetssituation kan påverka vad för typ av piercing som är passande att ha.

De allra flesta som har en näspiercing föredrar att ha flera olika stavar och ringar att använda sig av. På så sätt kan man variera sin stil, men även byta ut efter humör. Ena dagen kanske man vill ha en näspiercing-ring som drar extra mycket uppmärksamhet till sig, medan man andra dagar vill att piercingen ska vara mer diskret. Hos Rockflame kan du hitta mängder av olika typer av nässmycken som passar för både kille och tjej. Här finns det även fake näspiercings som du kan använda om du gärna vill ha ett smycke i näsan, men vill undvika en permanent håltagning.

Näspiercings i olika material Rockflame.com är platsen för dig som söker din nästa näspiercing. För att säkerställa hög kvalitet och minimera risken för allergier så är piercingsmyckena tillverkade i säkra metaller och material. Du kommer bland annat att kunna hitta både tribe piercings och nässtavar, samt ringar, i kirurgiskt stål, men även i silver, vitt guld eller vanligt guld. På så sätt kan du själv välja om du vill köpa många nässmycken till riktigt bra pris eller om du hellre föredrar de lite dyrare och exklusivare varianterna. Har du själv inte piercing i näsan? Då kanske du vill ge bort en näsring i guld till någon du håller kär?

Smycke till Näsvingen

Vem bör köpa en näspiercing?

Om du har en piercing i näsan som du vill använda dig av så ska du naturligtvis se till att du har en ring eller en stav som pryder piercinghålet. Vissa väljer att endast ha ett typ av smycke, men de flesta vill kunna variera. Om du gillar att byta ut din piercing med jämna mellanrum, eller kanske till och med varje dag, så behöver du också se till att ha en stor samling. Hos Rockflame hittar du näspiercingar med coola designer och som verkligen förmedlar ett budskap. Det finns ringar prydda med vackra glitterstenar, ringar i regnbågens alla färger eller varför inte välja en diskret liten pärla i form av ett hjärta? Vill du pryda din näsa inför ett specifikt tillfälle så finns det också nässmycken med playboy-kaninen, droppar, blommor, stjärnor, ödlor, fjärilar och mycket mer.

Handla nässmycken online

Att köpa sina näsringar på nätet är både enkelt och smidigt. Här har vi sett till att ta fram ett av de största utbuden av nässmycken för både killar och tjejer i alla typer av designer och former. Genom att erbjuda låga priser är det möjligt för dig att köpa hem alla dina favoritsmycken på en och samma gång, så att du kan skapa dig en liten samling av just dina bästa val.

Brett utbud av snygga och billiga näspiercingar. Välj mellan olika färger och modeller.
Alltid snabba leveranser och fri frakt över 200 kronor. Beställ online idag!
Över 200 olika modeller att välja bland. Nya smycken kommer in varje månad.

Piercingsmycke Näsa
Piercingsmycke Näsa