Visar 1–48 av 162 resultat

Rea!
Det ursprungliga priset var: 89.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 79.00 kr.Det nuvarande priset är: 49.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 29.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 349.00 kr.Det nuvarande priset är: 199.00 kr.

Daith Piercing

Daith piercing som även är även känd som migränpiercing, är en populär piercing som placeras i örats inre brosk, närmare bestämt vid hörselgången bakom tragus och forward helix. Många människor anser att denna piercing kan lindra migrän och huvudvärk, vilket gett den dess alternativa smeknamn. Det är viktigt att placera daith-piercingen korrekt så att smycket eller ringen ser ut som om den kommer ut från hörselgången. Daith-piercingar är både attraktiva och tilltalande, och här på Rockflame erbjuder vi dig ett brett utbud av daith-smycken och clicker-ringar för att pryda ditt öra på ett personligt sätt.

När du gör en daith-piercing kan du välja mellan en ring eller en böjd stav, också känd som en böjd barbell. Om du väljer en piercingring, har du flera alternativ att välja mellan, inklusive Bcr-ringar, hästskor och släta segment-clicker ringar. Bcr-ringar kan anpassas med clip-in kulor och kristaller iolika färger som vit, opal, turkos eller ametist.

daith piercing mot migrän

 

Daith piercing smycke

När din daith-piercing har läkt, öppnar sig en värld av möjligheter när det kommer till smycken. Du kan välja från ett brett utbud av smycken, inklusive septumsmycken. Placeringen av daith-piercingen ger möjlighet att smycket verkar komma ut från hörselgången, vilket ger en särskilt imponerande estetik. Hos Rockflame hittar du många snygga daith-smycken, inklusive släta clickers, clickers med vita kristaller, guldiga smycken med olika motiv som månar, hjärtan och trianglar, och mycket mer.

Vi erbjuder daith-smycken i flera material och färger, inklusive implantatklassat kirurgiskt stål, titan, äkta silver, och mässing. Vårt sortiment inkluderar guldiga, silvriga, roségulds- och svarta daith-smycken. Alla våra piercingsmycken är nickelfria och lämpliga även för känsliga personer. Många smycken, särskilt clickers och ringar, passar även för andra typer av piercingar, som helix, conch, smiley och näspiercing, för att nämna några. Rätt dimension och tjocklek på ringen eller clickern avgör om den passar din daith, som kan utföras med 1.2 mm eller 1.6 mm tjocklek på smycket. När din piercing har läkt, kan du välja att byta till mindre smycken om du föredrar det eller töja upp din piercing om du vill använda tjockare

daith piercing smycke

Variationer av Daith-Piercingar

Daith-piercingar är kända för sin mångfald när det gäller smyckesval och stil. De erbjuder möjligheten att anpassa din stil. Här är några av de vanligaste varianterna av daith-piercingar:

  • Ringsmycke (Bcr-ring): Denna klassiska daith-piercing används ofta med en böjd ring som omsluter den inre broskdelen. Den ger en tidlös och subtil estetik.
  • Hästsko: En annan populär stil är hästskoformen. Detta smycke liknar en ring som är avskuren och öppen i mitten. Det ger en lekfull och unik look.
  • Slät segment-clicker: Dessa smycken har en slät och kontinuerlig yta, vilket ger en ren och minimalistisk känsla. De finns ofta med olika färger och kristallinläggningar.
  • Tematiska och dekorerade daithsmycken: För dem som vill uttrycka sin personlighet eller intressen erbjuds smycken med olika teman, inklusive månar, hjärtan, stjärnor, och andra dekorativa element.
  • Färgvariationer: Daith-piercingar finns i en mängd olika material och färger, inklusive guldiga, silverfärgade, roseguld, svart stål och mer. Det ger möjlighet att matcha din piercing med din personliga stil.
  • Septumsmycken: Vissa septumsmycken kan också användas i en daith-piercing, vilket ger en unik och intressant look.
  • Diskret initialt smycke: När piercingen är färsk och fortfarande läker, används ofta diskreta smycken som stavar eller böjda barbell-rör. Dessa är utformade för att vara så osynliga som möjligt medan piercingen läker.

Daith Piercing – Migränpiercing?

Många av våra besökare har rapporterat positiva resultat med avseende på migrän och huvudvärk. Upp till 7 av 10 personer har märkt förbättringar efter att ha fått en daith-piercing. Det är viktigt att poängtera att det inte finns några vetenskapliga studier som definitivt bevisar denna effekt, och vi kan därför inte garantera resultat. Vi delar helt enkelt våra besökares egna erfarenheter av sin daith-piercing. Daith-piercingen placeras vid en tryckpunkt som liknar den som används inom akupunktur för behandling av huvudvärk. Det är oklart om en daith-piercing fungerar genom placebo eller om den faktiskt har en positiv effekt. Många människor upplever förbättring, och det kan vara värt att prova om du lider av migrän eller huvudvärk. Om piercingen inte hjälper, har du åtminstone en vacker piercing att pryda med eleganta daith- och septumsmycken. Under den initiala läkningen rekommenderas diskreta smycken som stavar eller böjda barbell-rör som inte syns tydligt.

Läktid för Daith Piercing

En daithpiercing tar vanligtvis mellan 3 och 6 månader att läka, även om läktiden kan variera beroende på individuella faktorer. Att följa god eftervård, regelbunden rengöring och undvika att pilla på piercingen med fingrarna kan påskynda läkningsprocessen.

Daith piercing smycken med hög kvalitét

Vid Rockflame.se är det viktigt att du kan känna dig trygg när du köper smycken till din daith-piercing. Vi förstår att en daith-piercing inte bara ska vara snygg, den behöver även vara av hög kvalitet. Alla våra piercingsmycken uppfyller de krav som finns och är noggrant utvalda för att ge dig en bekymmersfri upplevelse.

Vi arbetar med kända tillverkare och leverantörer som göra piercingsmycken av god kvalitét. Materialen vi använder är, kirurgiskt stål, titan, äkta silver och mässing,

Stort sortiment av piercings

Vårt sortiment har olika stilar och mönster för att komplettera din personliga stil. Oavsett om du föredrar en diskret piercing eller en som syns mer, så har vi daith-smycken som passar alla. Så vi finns här och kan hjälpa dig om du har frågor kring ditt köpa av daith piercing. Du kanske har frågor om storlek, vart på örat den sitter, eller vilken form som passa dig bäst. Vad det än är så tar vi gärna tid för att svara på dina frågor kring daith piercing.

Vanliga frågor kring Daith piercing

  • Hur mycket smärta orsakar en daith-piercing? Smärtnivån är individuell, men piercingen i sig tar bara några sekunder och är överraskande kortvarig.
  • Kan en daith-piercing verkligen lindra migrän och huvudvärk? Effekten av daith-piercingen är inte vetenskapligt bevisad, men många människor rapporterar förbättringar.
  • När kan man byta smycke i en daith? Efter 8-12 veckor kan du överväga att byta smycket, förutsatt att piercingen har läkt korrekt och inte är irriterad.