Visar 1–48 av 274 resultat

Ny
Rea!
Det ursprungliga priset var: 89.00 kr.Det nuvarande priset är: 49.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 69.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 79.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.

Navelpiercing & Navelpiercing Smycken online

Letar du efter en navelpiercing? Då har du hittat helt rätt. På Rockflame finns nämligen ett brett utbud av navelsmycken som passar massor av olika stilar och personligheter. Ta dig en titt i kategorin och hitta smycken som passar dig och din smak allra bäst.

Söker du ett smycke med en glittrande fjäril till din navel? Eller kanske en förgylld dödskalle som glimmar till när du rör dig? I sortimentet hittar du både detta och mycket mer. En del produkter har roliga symboler som fredsmärken samt flaggor som motiv. Andra är kaxiga statements som kanske höjer ett eller annat ögonbryn. Förutom dessa finns det en hel del klassiska standardmodeller i guld, silver och roséguld, som passar de allra flesta. Några har glimmande stenar och kulor i sin design, andra är mer stilrena. Prova dig fram för att hitta de navelsmycken som tilltalar dig mest.Ett smycke till naveln

När det kommer till navel piercing finns det ett antal faktorer som kan vara bra att ha i åtanke. Bland annat är tjockleken på piercing smycket viktig för att det ska passa dig och din kropp. Dessutom är valet av material på smycket något som du bör ta hänsyn till. I vårt breda urval finner du allt från guldpläterade varianter i 14 karat till läkstavar i kirurgiskt stål. Dessutom finner du smycken i slitstark titanium och pålitlig mässing samt i PTFE och Bio-Flex-material. Med våra bra priser kan du köpa på dig ett antal olika smycken. 

piercing_navel
piercing_navel

Navelpiercing

En navelpiercing är en form av kroppsutsmyckning där ett hål görs genom huden på naveln för att placera ett smycke. Det är en populär piercing som används för att utsmycka navelområdet.

En typisk navelpiercing innefattar att en professionell piercare använder en nål för att skapa ett hål i huden precis ovanför naveln. Efter att hålet har skapats placeras vanligtvis en böjd barbell-stav eller en ring genom piercingen. Smycket kan vara tillverkat av olika material, såsom titan, kirurgiskt stål eller guld, och kan dekoreras med pärlor eller diamanter.

Navelpiercingen har blivit väldigt populär och det är både smycken som stavar till naveln och hängsmycken som används. Tack vare att navelpiercing har blivit så populärt så finns det väldigt många navelpiercingar att välja mellan. Vi på Rockflame har ett stort utbud av smycken till navelpiercingar, vare sig om du önskar en stav eller ett hänge. Och det är väldigt enkelt att byta piercingsmycke efter vilken stil du vill ha. Du kan ha ett hängande smycke med en kristall ena dagen, och en snygg stav i guld andra dagen. Hos oss hittar du alltid navelpiercingar i guld, med kristaller eller diamanter i både stavar och hängande smycken.

För att genomföra en navelpiercing på ett säkert sätt är det viktigt att söka hjälp av en professionell piercare med erfarenhet och kunskap om hygien och sterilisering. Piercingen bör utföras med sterila verktyg och smycken av högkvalitativa material för att minimera risken för infektion eller komplikationer.

Det är också viktigt att följa noggrant vårdinstruktionerna efter att piercingen har gjorts för att främja läkning och undvika eventuella problem. Läkningsprocessen för en navelpiercing kan variera från person till person, men det kan ta flera veckor upp till flera månader för att piercingen ska läka helt (läs mer under läkning)

Som med alla kroppsutsmyckningar är det viktigt att vara medveten om eventuella risker och att göra en informerad beslut innan man genomför en navelpiercing.

navelpiercing_smycke
navelpiercing_smycke

Vad kostar navelpiercing?

Våra navelpiercingar kostar mellan 19 SEK till 200 SEK beroende på vilken variant du väljer. På Rockflame så säljer vi bara piercingar, men bland våra vänner som har piercing studios så ligger priset på att pierca sin navel mellan 500 SEK till 800 SEK.

Navelpiercing ett snyggt smycke

En navelpiercing är ett smycke som verkligen framhävs om du vill. De vanligaste är olika sorters stavar, med eller utan en kristall. Men det finns även flera som verkligen syns, som våra piercingar med flera kristaller, eller med mönster av fjärilar. Vi har ett stort utbud av navelpiercingar i vårt lager, så att du ska kunna hitta din nya favorit.

Hur lång tid tar en navelpiercing att läka

Läkningstiden för en navelpiercing kan variera från person till person och beror på flera faktorer, inklusive individens hälsa, efterlevnad av vårdinstruktioner och eventuella komplikationer som kan uppstå under läkningsprocessen. Generellt sett kan det ta mellan 6 veckor till 1 år för en navelpiercing att läka helt.

Under de första veckorna är det viktigt att följa noggrant vårdinstruktionerna som din piercare eller läkare har gett dig. Det kan inkludera att rengöra piercingområdet dagligen med en mild, oparfymerad tvål och vatten, undvika att röra piercingen med smutsiga händer och undvika aktiviteter som kan dra i eller skada piercingen.

Under läkningsprocessen kan det vara normalt att uppleva viss rodnad, svullnad och ömhet runt piercingen. Det kan också uppstå en viss mängd avskiljning av vätska som kan vara gulaktig eller genomskinlig. Det är viktigt att inte avlägsna bildad skorpa eller skrapa piercingområdet, eftersom det kan fördröja läkningen och öka risken för infektion.

Det är viktigt att vara tålmodig och ge piercingen tillräckligt med tid att läka. Om du märker några tecken på infektion, såsom ökad rodnad, svullnad, smärta eller varbildning, bör du omedelbart kontakta din piercare eller läkare för råd och behandling.

Kom ihåg att detta är generell information och att det kan finnas individuella variationer. Det är alltid bäst att följa de specifika råd och instruktioner som du får av din piercare eller läkare för att säkerställa en korrekt läkningsprocess för din navelpiercing.

Navelpiercing i kirurgiskt stål

På Rocklame har vi navelpiercingarpiercingar i både kirurgiskt stål, gulplätering 14 karat, slitstark titanium och pålitlig mässing samt i PTFE och Bio-Flex-material.