• Sort by
    ...

Navelpiercing

Letar du efter en navelpiercing? Då har du hittat helt rätt. På Rockflame finns nämligen ett brett utbud av navelsmycken som passar massor av olika stilar och personligheter. Ta dig entitt i kategorin och finn de smycken som passar dig och din smak allra bäst.

Söker du ett smycke med en glittrande fjäril till din navel? Eller kanske en förgylld dödskalle som glimmar till när du rör dig? I sortimentet finner du både detta och mycket mer. En del produkter har roliga logo-symboler som fredsmärken samt flaggor som motiv. Andra är kaxiga statements som kanske höjer ett eller annat ögonbryn. Förutom dessa finns det en hel del klassiska standardmodeller i guld, silver och roséguld, som passar de allra flesta. Några har glimmande stenar och kulor i sin design, andra är mer stilrena. Prova dig fram för att hitta de navelsmycken som tilltalar dig mest.Ett smycke till naveln

När det kommer till navel piercing finns det ett antal faktorer som kan vara bra att ha i åtanke.Bland annat är tjockleken på piercing smycket viktig för att det ska passa dig och din kropp.Dessutom är valet av material på smycket något som du bör ta hänsyn till. I vårt breda urval finner du allt från guldpläterade varianter i 14 karat till läkstavar i kirurgiskt stål. Dessutom finner du smycken i slitstark titanium och pålitlig mässing samt i PTFE och Bio-Flex-material. Med våra bra priser kan du köpa på dig ett antal olika smycken. 

Från 200 kronor är frakten fri och produkterna skickas så snart de packats för leverans. Nya produkter inkommer till vårt stora lager varje vecka. Hittar du inte det du letar efter just i dag kan det alltså finnas i sortimentet i morgon. Har du frågor angående någon av produkterna eller undrar något kring frakt och leverans är du varmt välkommen att kontakta oss.

Close
Pris
PRIS: Reset
Färg
Close Varukorg
Nyss sedda Close
Close

Close
Navigation
Kategorier