Visar 1–48 av 455 resultat

Products 1 - 48 from 455. Products on page
Rea!
Det ursprungliga priset var: 49.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
59.00 kr69.00 kr
49.00 kr59.00 kr
Rea!
Det ursprungliga priset var: 89.00 kr.Det nuvarande priset är: 39.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 69.00 kr.Det nuvarande priset är: 19.00 kr.
Rea!
Det ursprungliga priset var: 89.00 kr.Det nuvarande priset är: 29.00 kr.

Helix Piercing

Välkommen till vårt omfattande urval av helix piercingar, där vi kombinerar kvalitet, stil och variation för att möta dina piercingbehov. Eftersom helixpiercingar är så pass populära är utbudet av smycken stort och det finns en god chans att du hittar ett smycke i din smak här på Rockflame. Välj bland diskreta smycken eller piercingar som syns mer och drar större uppmärksamhet till sig. Vi har exempelvis stavar med diamantprydda motiv i olika former och vackert detaljerade ringar i flera färger. Hos oss hittar du även spännande, regnbågsfärgade helixpiercingar och smycken med lite mer uppseendeväckande motiv, som döskallar och Playboy-kaninen. Så köp en snygg piercing till helix hos oss.

Helix_piercing
Helix_piercing

Stort utbud av Helix Piercingar

Vi förstår att ingen piercing är den andra lik, och därför erbjuder vi en mångfald av helix piercingar för att passa alla smaker och preferenser. Här är några av de typer av helix piercingar som vi har:

 1. Rings och Hoops: Helix rings och hoops är tidlösa favoriter. De kommer i olika storlekar och tjocklekar, vilket gör det möjligt för dig att anpassa din look efter din egen unika stil.
 2. Stavar och Barbell-earrings: Helix stavar och barbell-earrings är populära för sitt enkla och eleganta utseende. Du kan välja mellan olika längder och material för att skapa den perfekta passformen för din piercing.
 3. Smycken med Stenar: För dem som älskar bling erbjuder vi helix piercingar med gnistrande stenar och ädelstenar. Dessa ger din piercing en extra touch av glamour och personlig elegans.
 4. Minimalistiska Design: Om du föredrar en mer subtil look erbjuder vi också en rad minimalistiska helix piercingar. Dessa smycken är perfekta för att komplettera din dagliga stil.

  helix_piercing_smycke
  helix_piercing_smycke

Kirurgiskt stål – Välj rätt material till din Helix

Det är viktigt att välja rätt material för din helix piercing för att säkerställa komfort och välbefinnande. Vi erbjuder ett brett utbud av material för ditt nya smycke inklusive:

 1. Kirurgiskt stål: Detta är ett populärt val för helix piercingar på grund av dess hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Det är också ett utmärkt alternativ för de med känslig hud. Många av våra piercingar är i kirurgiskt stål just för det är ett prisvärt och säkert material.
 2. Guld: Guld ger din helix piercing en touch av lyx och elegans. Vi erbjuder olika guldtoner och karat för att passa din smak.
 3. Titan: Titan är ett hypoallergent material som är idealiskt för de med känslig hud eller nickelallergier. Det är också lätt och bekvämt att bära.
 4. Akryl: Om du letar efter färgglada och lätta alternativ, kan du utforska våra helix piercingar i akryl.

  forward_helix_piercing
  forward_helix_piercing

Olika stilar av helix piercing

Din helix piercing är en uttrycksmöjlighet för din personliga stil. Därför erbjuder vi piercingsmycken med olika designer och stilar för att du ska kunna hitta dina nya favorit piercingar. Oavsett om du föredrar ett enkelt och klassiskt smycke eller om du vill ha något mer uttrycksfullt och unikt, har vi rätt smycke för dig. Vårt sortiment inkluderar smycken med diamanter, pärlor, kristaller och olika former och mönster för att matcha din personliga estetik.

forward_helix_piercing
forward_helix_piercing

Säkra piercingar av god kvalité

Vi sätter din säkerhet och välbefinnande i första hand. Alla våra helix piercingar är noga utvalda för att uppfylla höga kvalitets- och säkerhetsstandarder. Du kan vara trygg i att våra produkter är bekväma att bära och är tillverkade med hänsyn till din hälsa.

ring_helix_piercing
ring_helix_piercing

Så vårdar du din nya helix piercing

För att hålla din helix piercing i bästa skick är det viktigt att följa rätt vård- och underhållsrutiner. Vi rekommenderar att du rengör din piercing regelbundet med mild tvål och vatten och undviker att använda alkohol eller andra starka kemikalier. Om du har några frågor om vård och underhåll, är vårt team av experter alltid tillgängliga för att ge råd och vägledning.

Forward helix

En forward helix är en typ av öronpiercing som placeras längs örats övre kant, närmare ansiktet än den vanliga öronsnibben(tragus) eller öronkanten(helix). Det är en populär piercing som ger en subtil men ändå synlig look. Forward helix-piercingen består vanligtvis av en serie små smycken som placeras längs det övre området av örat, vanligtvis i riktning mot ögat.

Kundrecensioner för våra piercingar

Vi är stolta över att ha många nöjda kunder som har delat sina positiva erfarenheter med oss. Flera kunder som köpt helixpiercing av oss har lämnat omdömen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta helix piercingen som kommer att komplettera din stil och personlighet.

Sammanfattningsvis är vår kategori av helix piercingar full av mångfald, kvalitet och stil. Utforska vårt sortiment och låt din helixpiercing bli en uttrycksfull del av din personliga look. Välkommen till vårt universum av helixpiercingar – där dina önskemål blir verklighet.