Home » Fakepiercingar

Visar 1–48 av 71 resultat

Fake piercing

Är du inte riktigt redo för att pierca dig men vill ha snygga hängen, näsringar eller andra piercingsmycken? Då är en Fakepiercingar ett bra alternativ! Titta igenom sortimentet och finn de smycken som passar dig bäst.

På Rockflame finns ett stort utbud av coola piercingsmycken i olika former och material. Varför inte köpa en clip on till näsan som är superenkel att ta på och av? Eller vill du kanske hellre ha ett fake-smycke till örats övre del? Dessa smycken passar vem som helst och kräver inte nödvändigtvis hål. Vissa av ringarna i kategorin är gjorda på ett sådant sätt att du själv kan böja och forma stålet för att passa just näsan eller kanske örat. Både smart och enkelt.

I vårt stora sortiment av fake piercings hittar du allt från magnetiska fake plugs till örat, till flerpack med septumringar att välja bland. Dessutom finns ett stort urval av näs-clips. Smyckena finns i alla möjliga olika färger och unika motiv som gör att du verkligen kan visa din personlighet. Välj din piercing utifrån humör och outfit.

Fake plug, fake taper eller fake septum?

När du köper ett piercing-smycke som inte kräver ett nytt hål i örat, näsan eller kanske naveln – så slipper du också det noggranna efterarbete som en piercing-process kräver. Det gör även så att du kan prova ett septumsmycke eller ett nässmycke för att se om du gillar det, innan du bestämmer dig för att eventuellt pierca dig. Materialen varierar mellan allt från kirurgiskt stål och lättanvänd akryl, till smart Bio-Flex, mässing och trä. Välj det som passar dig bäst.

På Rockflame inkommer nya produkter varje vecka. Om du inte hittar det du söker efter just i dag kanske du gör det i morgon. Passa på att köpa på dig de olika piercing-varianterna du alltid drömt om att prova men inte riktigt vågat ta hål för. Leveransen är snabb och frakten är fri om du handlar över 100 kronor – shoppa billig fake piercing redan nu.